به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، محمد کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در جمع مسئولین هیئتهای رزمندگان اسلام سراسر کشور در خصوص اتفاقات اخیر پس از انتخابات ریاست جمهوری با فتنه نامیدن آن، اظهار داشت: در اینگونه مسائل لازم است تا بهترین تدابیر اندیشیده شود چرا که اینها یک فتنه بود و فتنه بسیار پیچیدهتر از یک بحران است.
کوثری با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در نمازجمعه تهران، گفت: پس از صحبتهای ایشان دیدیم که قضایا هنوز ادامه دارد و روز شنبه کسانی به خیابانها آمدند که هدف اصلی آنها درگیری و اغتشاش بود آنهم در روز 30 خرداد که برای منافقین نیز یک روز بخصوص است.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: این کمیسیون بر اساس وظایف خود وارد بحث شد و یک کمیته 9 نفره متشکل از 6 نفر از هیئت رئیسه و 3 مسئول کمیتههای امنیت، دفاع و سیاست خارجی تشکیل داد تا با کاندیداها و افراد تاثیرگذار دیدار کنند.
کوثری ادامه داد: اولین دیدار ما با محسن رضایی یکی از کاندیداهای انتخابات بود که در این دیدار مطالب را بیپرده با وی مطرح کردیم و ایشان هم گفتند که در چارچوب قانون موضوع را پیگیری خواهم کرد و پس از مراجعه آقای رضایی به شورای نگهبان وی در خصوص عدم تخلف در انتخابات قانع شد.
کوثری ادامه داد: هرچند بیانیه آقای رضایی آنطور که ما میخواستیم نبود، ولی ایشان نظر خود را بیان کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی دیدار دوم این کمیته را با میرحسین موسوی عنوان کرد و افزود: در ابتدای این دیدار آقای بروجردی به عنوان رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس توضیحاتی به آقای موسوی دادند و گفتند شما در انتخابات دم از قانونگرایی میزدید و میگفتید که دولت قانون گریز است اما امروز چه شده است که برخلاف قانون عمل میکنید ؟
کوثری گفت: آقای موسوی ابتدا در برابر این توضیحات سکوت کرد و سپس گفت دولت از بیتالمال در انتخابات سوء استفاده کرده و وزارت کشور نیز مرتکب تخلفاتی شده است و تعدادی از اعضای شورای نگهبان نیز از احمدینژاد طرفداری کردند.
نمیانده مردم تهران در مجلس با اشاره به اعترافات یکی از اعضای حزب کارگزاران، خاطرنشان کرد: این شخص در اعترافات خود گفته است کار ما این بود که به جای نظرسنجی اقدام به نظرسازی کنیم و اینگونه به آقای موسوی تلقین کنیم که او قطعا پیروز انتخابات خواهد بود.
وی ادامه داد: بنده در فرمانداری نماینده آقای موسوی را دیدم که هر آنچه را که بنظرش میرسید، مطرح میکرد و به آن رسیدگی میشد و وقتی این موضوعات را به آقای موسوی گوشزد کردیم با کمال تاسف ایشان گفتند اگر همه هم قبول کنند من یکی هم قبول نخواهم کرد.
کوثری به دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با هاشمی رفسنجانی اشاره کرد و افزود: آقای هاشمی در ابتدای این دیدار پس از اظهار لطف به مقام معظم رهبری، گفتند که من قصد داشتم بیانیهای در این خصوص صادر کنم اما کسی نیستم که زیر فشار اقدام به صدور بیانیه کنم. منظور ایشان از اعمال فشار دستگیری دخترشان در اغتشاشات بود.
وی خاطرنشان کرد: گویا دختر آقای هاشمی به ایشان گفته بود که من برای خوردن ساندویچ به آن خیابان رفته بودم اما من را دستگیر کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: نهایتا از آقای هاشمی خواستیم تا بیانیهای صادر کنند و ایشان نیز این را قبول کردند اما پس از تهیه این بیانیه دیدیم که همان حرفهای آقای موسوی یعنی ابطال انتخابات را در بیانیه آورده بودند که مقام معظم رهبری به صراحت در نماز جمعه با ابطال انتخابات مخالفند کردند و به این ترتیب بیانیه آقای هاشمی صادر نشود.
کوثری افزود: من به آقای هاشمی گفتم بیائید اختلافات را کنار بگذارید که آقای هاشمی با عصبانیت گفت که هیچ اختلافی وجود ندارد و من به ایشان در مورد اختلافش با مقام معظم رهبری صحبت کردم و گفتم ایشان رهبر انقلاب هستند و بیاناتشان باید فصلالخطاب باشد و آقای هاشمی گفتند من با این موضوع مشکلی ندارم.
وی خاطرنشان کرد: آقای هاشمی اختلاف خود با احمدینژاد را تایید کرد و افزود من از اول با ایشان مشکل داشتم اما اگر رفتارش را کنار بگذارد من این موضوع را پیگیری نخواهم کرد.